Weekendschool Enkhuizen

Goedemorgen ouder(s)/verzorger(s) van groep 7 en 8,

De afgelopen weken heeft Weekendschool Enkhuizen, meerdere scholen bezocht om een presentatie te geven in de groepen 7 en 8. Helaas konden we niet op alle scholen terecht vanwege het drukke schema. Zijn we niet op school geweest, geen probleem. Verderop in dit bericht leest u hoe u uw kind kan aanmelden. Zijn we bij uw kind op school geweest dan zijn ze vast thuisgekomen met onze kleurige folder om zich aan te melden.

Weekendschool Enkhuizen is 1 x per 2 weken op zondagmiddag van 13 tot 16.30 uur.

Het is een plek waar we samen plezier hebben, talenten onderzoeken en aan de slag gaan met zelfvertrouwen. Daarnaast proberen we de kinderen voor te bereiden later gemotiveerde keuzes te maken voor een toekomstige opleiding en beroep. Tijdens de Weekendschool komen er ondernemers die graag vertellen over hun beroep en gaan we doormiddel van een activiteit ontdekken of dit bij ons past. Je kan hierbij denken aan beroepen zoals: sociaal werker, rijschoolhouder, sportleraar, burgemeester, fotograaf, woonstylist of hotelmedewerker.

Wij ontvangen graag uw kind die misschien stil en verlegen is, enthousiast en/of druk is, graag alles wil ontdekken en wil weten, helemaal nog geen idee heeft van wat er mogelijk is, misschien nog niet zoveel vrienden heeft, of gewoon lekker een zondag nieuwe dingen wil ervaren samen met leeftijdgenoten. Iedereen is welkom!!

Bent u benieuwd of Weekendschool iets is wat bij uw kind past dan kunt u natuurlijk bellen met mij Marieke van der Horst Coördinator Weekendschool Enkhuizen (0641618799) U kunt ook terecht bij de intern-begeleider of leerkracht van uw kind.

Gewoon aanmelden omdat u uw kind ook deze ervaring gunt?! Er liggen inschrijfformulieren op school of anders aanmelden via de website www.weekendschoolenkhuizen.nl 

In de bijlage vindt u alle informatie nog eens op een rijtje. 

 

154156456 154156456